Älä anna osaamisen kuihtua.

Uuden luominen on elintärkeää liiketoiminnan kasvulle – mutta vielä sitäkin tärkeämpää on toteutus. Luomme konsepteja, toteutamme ratkaisuja ja kehitämme oppimista.

Ongelmien ratkaisu sekä mahdollisuuksien määrittely on osaamistamme jo 20 vuoden ajan. Meillä ei olisi menestystarinoita ilman asiakkaan menestystä. Growflow on ajattelijoita, tekijöitä ja uuden luojia.

Olemme toimineet yli 100 asiakkaan kumppanina liiketoiminnan kehityksessä, palvelumuotoilussa ja koulutuksessa jo vuosien ajan. Tutustu menestystarinoihin täältä.

Business Design

Poistamme epävarmuutta ja luomme mahdollisuuksia.

Mitä?

Business Design on palvelumuotoilun turboahdettu kehitysversio. Business Design lisää liiketoimintaasi kierroksia tuomalla asiakaskokemuksen ja asiakasymmärryksen yhteen liiketoiminnan, osallistamisen ja osaamisen kehittämisen kanssa. Ei ole asiakaskokemusta ilman toimivaa innovaation kehittelyä ja testaamistapaa, ei ole asiakasymmärrystä ilman eri toimijoiden osallistamista kehittämistoimintaan, eikä ole uusia asiakkaita ilman ansaintamallin ja asiakkaan ostokäyttäytymisen yhdistämistä.

Yhdistämme osaavaa tutkimusta (Insights), liiketoiminnan kehittämistä ja palvelumuotoilua (Business Design ja Service Design, UI/UX) sekä ihmiskeskeistä ajattelua ja ihmisten ostopäätösten ymmärtämistä (Behavioral Economics). Kehitämme tuote-, palvelu- ja liiketoimintakonsepteja, fasilitoimme näiden toteutusta ja muotoilemme konseptistrategiat.

Interested in Growflow method?

Lataa yksityiskohtaisempo opas prosessista.

New Learning – Augmented & Mixed Reality

Tuotamme asiakkaillemme arvoa mullistamalla tavat oppia.

Mitä?

Missiomme on muuttaa asiakkaidemme kuluerä, koulutus, konkreettiseksi tulostoiminnaksi ja euroiksi. Tämä onnistuu uudistamalla perehdytys, valmennus ja oppiminen kokonaisvaltaisesti.

Vanha oppiminen on hands-off opiskelua ja sen soveltamista muistinvaraisesti. Pahimmillaan opiskelu ja soveltaminen tapahtuvat täysin irrallaan toisistaan ja kontekstista. Esimerkkinä useassa tapauksessa jopa E-learning.

Uusi oppiminen eli Growflow New Learning, toteutetaan just-in-time; joustavilla, mobiileilla ja älykkäillä ratkaisuilla. Perehdyt aiheeseen ja opit soveltamaan samanaikaisesti paikan päällä ja konkreettisesti siinä tilanteessa, jossa uuden oppimista tarvitaan. Tuotamme mm. AR/MR-teknologioita hyödyntäen onsite-perehdytyksiä ja -koulutuksia. Pysy kuulolla, lisää tulossa AR- ja MR-koulutusratkaisuistamme pian.

Interested in Growflow method?

Lataa yksityiskohtaisempo opas prosessista.

Strategiat & konsultointi

Mitä?

Arvioimme olemassa olevan toiminnan tehokkuuden ja mahdollisuudet sekä sparraamme ja johdatamme uuteen ajatteluun. Luomme yksilö- tai tiimisparrauksella selkeän etenemispolun ja osaamisen hallinnan modernit ja dynaamiset työkalut organisaation johdolle ja esimiehille.

Suunnittelemme ja toteutamme sisällöistä ja teemoista riippumatta oppimisen ekosysteemejä ja sisältöjä, joissa oppimisen vaikuttavuus ja tehokkuus realisoituvat välittömästi. Oppiminen ei ole enää kustannuserä, eikä sen ROI hankalasti mitattavissa. Oppiminen tapahtuu aidossa kontekstissa ja sen vaikuttavuutta ei tarvitse mitata - se näkyy heti.

Growflow konsultoi ja kouluttaa mm. seuraavissa teemoissa:

  1. Ekosysteemit (oppiminen, innovaatiot)
  2. New Business (tuote- ja palvelustrategiat)
  3. Oppimisen tehokkuus
    • HiT-analyysi (hiljainen tieto käyttöön)
    • Tilannekuva (visuaalinen osaamisen johtaminen)
    • Toimenpide-ehdotus (tehostettu oppiminen)

Kiinnostaisiko demo, valmennus tai koulutus?

Lataa yksityiskohtaisempo opas koulutusvalikoimastamme.

Kiinnostuitko?

Voit ottaa meihin yhteyttä tällä lomakkeelle tai suoraan yhteystietojemme kautta.